VAHVAA LVI- JA SÄHKÖALAN OSAAMISTA

Kirjoita teksti tähän

VARMAA JA VAIVATONTA KODIN LÄMMITYSTÄ MAAPERÄN OMALLA ENERGIALLA

PYYDÄ TARJOUS

Mikään ei lämmitä yhtä hyvä kuin puhdas omatunto. Mutta se, että lämpöpumppu on ilmastoystävällinen, on vain toiseksi yleisin syy ostaa se. Tärkein syy on, että se on edullinen käyttää. 

 

Maalämpö on uusiutava luonnonvara ja säästöä tuova sijoitus. Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon energiaa, jota voidaan hyödyntää poraamalla 100–400 metriä syviä energiakaivoja. Vaihtoehtoisesti energiakaivoja voidaan käyttää viilentämiseen. Maalämmön hankinta maksaa itsensä takaisin alhaisina energiakustannuksina, lämmitystä uusiessa voit säästää jopa 85 % energiassa.

 

Me teemme sinulle kokonaispakettitarjouksen avaimet käteen, kun vaihdat vanhan lämmitysjärjestelmäsi ekologiseen maalämpöön. Viemme vanhan järjestelmän pois ja uusi on paikallaan ennen kuin huomaatkaan. Autamme myös lupapapereitten ja hakemuksien kanssa. Opastamme aina käytössä ja ilmainen tuki on puhelinsoiton päässä. Meiltä saat avaimet käteen-hinnan. Et siis joudu työn valmistuttua ikävästi yllättymään ylimääräisistä kuluista. Paikallisen palveluita käytettäessä saat myös varmuuden siitä, että huolto pelaa  ja on tarvittaessa vaikka yöllä paikalla apua antamassa.

 

Vaihda maalämpöön ja kasvatat kiinteistösi arvoa, mutta ennen kaikkea helpotat omaa lämmitystyötäsi ja säästät selvää rahaa sekä luontoa! 

Kolme CTC lämpöpumppuamme on luokiteltu "Hyvä valinta 2020"  Folksam vakuutusyhtiön suorittamassa suuressa lämpöpumppuvertailussa. Se tarkoittaa, että ne menestyivät testissä erinomaisesti ja ovat tuotteita joita vakuutusyhtiö suosittelee.

TEEMME MÄÄLÄMPÖPUMPPUJEN HUOLTOJA KAIKILLE MERKEILLE YMPÄRI SUOMEN. YHTÄÄN ONGELMAA EI OLE VIELÄ TULLUT VASTAAN MITÄ EI OLISI RATKAISTU.