Vahvaa LVI- ja sähköalan osaamista

Kun tarvitset sähkömiestä, soita meille!

Ammattitaidolla sähkötyöt Merilapin alueella: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ii

Lämpötalo Veittikoski Oy tekee kaikenlaiset sähkötyöt jo yli 20 vuoden kokemuksella. Olemme Tukesin laillistama sähköurakoitsija, joten voit luottaa osaamiseemme. Toimialueemme ulottuu Simosta Ouluun ja Tornioon, mutta tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin. Ota yhteyttä!

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää tarvittavan suunnittelusta toteutukseen. . Teemme mielellämme sekä pienet että suuret sähkötyöt lampun vaihdosta omakotitalojen sähköurakointiin. Kiireellisissä tapauksissa 24 h päivystys palvelee kaikkina vuorokaudenaikoina viikon jokaisena päivänä. Jos tarvitset sähkömiestä soita rohkeasti ja kysy tarjous!

Sähköpalveluihin kuuluvat

  • Sähkösuunnittelu ja -piirustukset
  • Sähköasennukset
  • Tuotemyynti
  • Sähköhuolto ja -korjaus

Raychem Certified Pro -asentajana teemme sähkölattialämmitykset 20 vuoden takuulla

Myymme ja asennamme laadukkaat Raychem-sähkölattialämmitykset ammattitaitoisesti paikoilleen. Raychem-sähkölattialämmitys lisää asumismukavuutta jakamalla lämmön tasaisemmin koko huoneeseen. Se estää vedon tunteen etenkin lattiatasolla ja pitää koko lattiapinnan miellyttävän lämpimänä. Jätä villasukat kaappiin ja kävele vaikka paljain jaloin!

Ilmalämpöpumput

Meiltä saat korkealaatuiset ilmalämpöpumput paikoilleen asennettuna. Ne ovat toimintavarmoja, hiljaisia, huomaamattomia sekä ulkomuodoltaan tyylikkäitä. Sekä lämmitykseen että viilennykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu on kehitetty erityisesti Suomen vaativiin sääolosuhteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä pienissäkin kysymyksissä.

Pyydä tarjous puhelimitse tai lomakkeella!